torsdag 3 juli 2014

Så blir det pannkaka

För att det ska bli pannkaka behövs ingredienser. Många av er vet exakt, andra har en hum, några vet inte alls. 

Ägg, mjölk, mjöl, lite salt, lite socker och lite smör. Sen ska det hetta till innan det blir pannkaka! 

I morse blev det total pannkaka! Från ingenstans! 

Hade en mycket trevlig kväll och gott att äta med stora delar av mitt nya arbetslag. En lära kännaträff med Malin, Elin och Susann. Räkfrossa stod på menyn, vilket inte var igår och sen en latte och chokladfondant. Fem timmar bara rusade iväg! 

Så var det det där med pannkakan då...

Från ingenstans kom det! Vaknade av en skenande puls och tog mig upp på skakiga ben till toaletten. Väl där försvann nästan pulsen och det kändes som livet bara rann ifrån mig. Svimningsanfall avlöste varandra. Ambulans nästa! 

På akuten togs en mängd olika prover! Finns inga tecken på något arlamerande. 
Ingen matförgiftning, EKG var bra och i stort sett alla värden. Lite lågt blodtryck och lite lågt blodvärde var det enda man kunde hitta. 

Faktum kvarstår att något har hänt som skakat om mig rejält och som fått allt att bli totalt pannkaka! Egentligen vet vi nog alla vad.... 

Ingredienserna till min pannkaka som fått det att hetta till är förmodligen fem års bristande sömn, år av att kastas hit och dit mellan skolor och inte kunna rota sig, och när man väl rotat sig är arbetsbelastningen hög, oreda i struktur, olika bud, en avslutande termin på sämsta tänkbara sätt, tankar på hur man ska räcka till på jobbet till hösten, för höga krav på mig själv, sjukdomar, tonårsframfart hemma, att jag alltid värnar om att andra ska ha det bra och glömmer bort mig själv..... jag kan fortsätta..... men jag tror att bara dessa ingredienser räcker till för att förstå att det blir pannkaka. 

Nu ska jag vila. Länge!!!

Jag kommer inte att blogga på ett tag. Min närvaro på FB är oviss. Min mobil är oviktig. Vill ni nå mig, förgyll min dag med ett besök eller ett helt vanligt telefonsamtal. Kolla på Eniro. Jag svarar om jag är hemma.

Ta hand om er där ute! Var rädda om er! Det ska jag vara! 

Kram ❤️ /Elaine 

1 kommentar:

 1. Hej!

  Bra att du är rädd om dig. <3 (hjärta)

  Kan hända kommer du inte ens kunna se raderna här. På sätt och vis helt rätt. Då är du rädd om dig!

  Jag har ägnat en del av dagen åt att titta in hos bloggare som jag innan tittat in hos då och då.

  Det verkar som vi är flera som behöver vila. Önskar dig god vila!

  Hälsningar från Ulrika

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!