tisdag 21 februari 2017

3,5 år i soporna!

Det är inte ofta det händer att Krilles frivecka sammanfaller med våra skollov, men detta sportlov har det hänt. Visserligen haglar erbjudandena om att arbeta över tätt från hans företag, men det är tillåtet att säga nej. Det är skönt att vara två hemma samtidigt för att hjälpas åt med div projekt. Det går så mycket fortare när man är två! 

Hittills har vi ägnat långa stunder åt att röja i källaren, ett efterhängt projekt som känts övermäktigt! Det har sorterats i behålla, skänka och slängas. Än är det inte klart men det går åt rätt håll. Gamla trähyllor har gett plats åt trådbackar med mer förvaringsmöjligheter och övriga trådbackar gås igenom för att kasta bort en del och organisera annat. 

En sak som nära på legat förvarat i tio år är alla anteckningar från 3,5 års studier på högskolan. Inte en enda gång har jag återvänt till detta material. Idag är det så enkelt att hitta det man behöver för stunden på nätet, så att ägna tiden till att leta igenom pärmar och block känns som slöseri med tid! 

Kurslitteratur och lite annat har jag sparat för att ta med till jobbet, men det är lite nog att rymmas i en kartong. Trodde det skulle kännas svårare än det gjorde. När man väl satt igång gick det både lätt och fort att kasta bort. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!