torsdag 26 maj 2016

En gårdag med livets alla spektran

Det är en ny dag sedan några minuter. Gårdagen är förbi och idag är en ny dag med nya möjligheter. Gårdagen måste ändå nämnas. 

En innehållsrik dag må jag säga. Jobb, registrering av nationella prov samt skrivna omdömen, check på det. Skönt att det är färdigt, fast listan på jobbet är ff lång. Det känns iaf inte så hysteriskt som det varit de senaste veckorna. 

En härlig kulinarisk träff med fina Rebecca. God pasta och trevliga samtal om allt mellan himmel och jord. Det är för långt mellan gångerna konstaterar vi båda. 


Kvällen har tillbringats med härliga Eva och innehöll en intressant och givande  föreläsning med Christian Wass. 
Man får lite andra perspektiv på saker när man lyssnar till någon som verkligen har tagit sig igenom de svåraste av prövningar. Christians förmåga att beskriva fångade nog de flesta i salen. 


Sen är det svårt att förstå vad tiden tog vägen.... Reflektion och livets bergodalbana diskuterades flitigt i en bil på en parkering i centrala Kristianstad och plötsligt var klockan 23.30!! 

En ny dag med nya möjligheter väntar, men jag garanterar att det blir i dimmornas land det kommer att ske  när klockan ringer imorgon. 

En gårdag fylld med livets alla spektran. Tack bästa kollegor för ett fantastiskt samarbete! Vi är oslagbara, bästa teamet. Tack Rebecca för en trevlig eftermiddag med gott att äta i sol och värme och tack Eva  för att du drog med mig på äventyr! Uppskattar våra samtal! ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!