fredag 5 augusti 2016

Dagarna i Lidköping

Det närmar sig hemfärd. Idag har vi plockat ner tältet. Imorgon ska vi hämta Mathilda och på söndagmorgon rullar vi hemåt. 

Dagarna här i Lidköping har gått ganska långsamt framåt. Vädret har så klart påverkat. Men lite har vi hunnit med ändå. 

Vi har varit på Läckö slott med större delen av Krilles syskonskara. Bara lillasystern som saknades. I tisdags rullade vi några mil till Tidaholm. Som vanligt äter vi så vi storknar när vi är där. Grillad kyckling hos Christel och Magnus. Våfflor hos svärföräldrarna och grillad kotlett och lax hos Georgos och Marie på kvällen. Där bjöds det också på en mc-tur för Krille och Melwin och bubbelbad för Mollie. Lyckan var stor. 

Shopping utan att ha shoppat har vi oxå gjort. Lite drygt när man hoppats på att fynda lite på rean. 

Igår åkte vi en tur till Kinnekulle och fikade vid utsikten. Regnskurarna avlöste varandra, men Läckö slott syntes ändå på andra sidan Vänern. 


I dagarna två ska det vara porslinsfestival på Rörstrands område för att fira 290-årsdagen. Idag fick vi fyra fikabiljetter à 50 kr styck att använda på något av caféerna på området. Vi hamnade på Konditori Trulsson och mumsade på goefika. 


I övrigt vet jag inte riktigt om det går att kalla för festival. En trollkarl, några partytält med utställningar och en tom scen. Något program såg vi inte heller till. Ett varv på Ittala och design outlet efter fika och trolleri, sen var det färdigt för hemfärd.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!