söndag 31 juli 2011

Vi klarade det!!

Då var vi äntligen på hemmaplan igen!

Från väst till öst har vi åkt.


Tanken var att bjuda med er på resan, men det trådlösa internet var kass på campingen. Till en början hade jag lite dåligt samvete för min bloggfrånvaro, men efter hand insåg jag att det var skönt med semester, även från bloggandet.

Vi började vår resa tillbaka till Gullbranna. Festival och 2x40-årskalas var något av innehållet. Resan gick vidare till Västergötland för några dagars umgänge med svärföräldrarna och mannens syskon!


Tanken var sedan att åka till Västervik, men där var det fullt av visvänliga vänner så det blev destination Oskarshamn. En dagstur till ett regnigt Västervik fick det bli istället. Krille och de stora barnen gjorde sedan en urbergstur 430 meter ner i underjorden. Där bjöds det på 7000 år gammalt vatten som Melwin halsade innan guiden hann säga att det var rejält salt. Spott, fräs och klökningar blev det, men stolt som en tupp var han när han kom upp. Resten av dagarna blev sega och ett försök att åka tidigare till Öland gjordes utan framgång. Vi frågade oss faktiskt varför man campar i Oskarshamn? Vår svar blev att antingen stannade man till för natten eller skulle man tidigt med färjan till Gotland eller kom man sent därifrån. Inget med Oskarshamn för oss, det har vi gjort nu.

Vår älskade Löttorp väntade på oss! 2 hela veckor och som vi har njutit! Vi har egentligen inte gjort speciellt mycket när vi varit där. Ett besök på raukarna, gokart, en dag på Böda strand och en långvandring i Trollskogen. Övrig tid har vi solat en del, badat, löst korsord, ätit glass och go mat och bara umgåtts med familj och vänner. Jag har faktiskt kommit på vad semester är!!!

Tre och en halv vecka i husvagnen, två vuxna och tre barn. Visst har det funnits stunder då det varit lite påfrestande, men på det stora hela klarade vi det riktigt bra!!

Nu är vi hemma igen för lite fixande här hemma, sen kan det nog bli lite husvagn till. Semestern är ju inte slut på länge!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!