torsdag 23 juli 2015

Utflykt med sorgsen dimma över sig

Efter shopping med äldsta dottern efter lunch, blev det en biltur till Kinnekulle på eftermiddagen. Många vackra vyer fick vi se både från bilfönstret och utsiktstornet på Högkullen, 306 möh. Det blev en kort visit på toppen för min del. Var riktigt skakis i benen efteråt. 
På väg ner till bilen hittade jag och Melwin ett getingbo, på ett ställe jag aldrig sett förut. Det var byggt på stjälken av en ormbunke. 


Ett stopp på kinnekulles caféet för lite glass, sen åkte vi tillbaka till Lidköping. 
Hur fint det än må ha varit så fanns det något som störde tankarna. Både på dit och hemväg passerade vi Blomberg och ett litet café inhyst i en röd lada. En liten plats på jorden, passerat på en knapp halv minut, en röd lada med ett litet café som annars hade varit något man knappt lagt märket till. Så händer något ofattbart som sätter den lilla lilla platsen på jorden och den lilla röda ladan och det lilla caféet på kartan, som är på allas läppar och i allas tankar. Människor håller andan, hoppas tror och ber, men det tragiska är en vecka senare ett faktum. 


Både tankar och samtal kretsade kring Lisa Holm och hennes anhöriga på vår utflykt idag. En utflykt med en sorgsen dimma över sig... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!