tisdag 25 juli 2017

Ormjakt och klätteräventyr

Sol och bad på förmiddagen, sen blev det en repris på söndagen. Men innan vi kom iväg blev det jakt utanför husvagnen. Mollie skulle gå och fylla på vattenflaskan vi skulle ha med oss i kranen utanför husvagnen när hon kom springande tillbaka och sa att hon sett en orm. Frågade om det inte var en ödla men hon höll fast vid att det inte såg ut som en ödla. Efter att ha stått och spanat en stund så kommer där mycket riktigt en liten orm, en mörkgrå med sicksack på ryggen!!! En huggorm!! Ca 50 cm lång. Hysterin blir stor bland oss och våra grannar. Med hjälp från campingpersonal och en kylig campinggäst fångas den in efter en halvtimme med en grilltång och bärs sedan långt iväg från campingområdet. Känns lite sådär så här i efterhand får jag säga. Ormar är läskiga. 

Reprisen då, ett nytt vandringsäventyr på Ramvikslandet. När man tror att man har sett allt här så förundras man över att man hittar ett nytt ställe, finare än något annat man sett. 

Jag älskar västkusten! Synd att det är så långt hit, annars vore det en dröm att tillbringa hela somrarna här. 

Vandringsleden var inte enkel på något sätt. Stundtals tyckte jag att det blev läskigt och till och från har både mannen och sonen fått rycka in och ge en hjälpande hand. 

Bilderna får tala för sig själv... 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!