torsdag 30 december 2010

Ny TV? Nästan.....

Har du någon gång fått en present eller liknande och sedan lite snopet blivit av med den?

Min älskade man är VÄLDIGT noga innan han ger sig i kast med inköp av det dyrare slaget. Det forskas på nätet, checkas i olika forum, det rings runt för att ta reda på andras erfarenheter osv.
Det är en bra egenskap, men det orsakar också problem. Men som han uttrycker sig " Man ska ju vara nöjd med det man köper"

Det har hänt mer än en gång att vi har köpt något, tex borrmaskin, skor, toalettstol m.m för att sedan åka tillbaka med sakerna just för att de inte når upp till makens förväntningar. Vid ett par tillfällen har det inneburit en extra tur och returresa till Malmö.
Denna gång handlade det om en ny TV. Efter att samlat på sig information i mängder hade han lätt kunnat ta anställning på någon av tv-butikerna. En shoppingrunda till Kristianstad och en 46 tums LED-tv av märket Samsung köptes in. Glada och nöjda åkte vi hem, satte tv:n på plats, kopplade in vår julklapp, Wii, och hade en förträffligt trevlig stund. Dessvärre skulle nu mannens enorma kunskaper upptäcka LED-tv:ns svagheter och lyckan varade inte så länge. Imorse när jag vaknade var 32 tums-tv:n tillbaka på tv-bänken och vips var den fina 46:an borta.

Nu kan jag dock trösta mig med att det kommer en annan TV, levererad på måndag. Tills dess får vi plocka fram förstoringsglasen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!