söndag 27 oktober 2013

Har man inte prövat så vet man ju inte....

Sitter i soffan och gottar mig med Ben och Jerry-glass. Hör inte till vanligheterna att vi köper så lite glass för så mycket pengar och ärligt talat vet jag inte om det är värt det. Men har man inte prövat så vet man ju inte....


Har man inte prövat så vet man ju inte.....

I helgen, på årets höstkonferens, har jag mött många människor, från alla håll i Sverige, Finland och Indien, där de flesta har det gemensamma att vi tror. Oftast står jag på scenen och sjunger och ser det som en förmån att få se ut över människorna i lokalen, hur de blir berörda på olika sätt. 

Det kan inte vara lätt att förstå sig på någon som säger att de tror på Gud, det kan ju verka aningen abstrakt, men har man inte prövat själv, så vet man ju inte om det är sant eller inte.

I två tusen år har människor försökt hävda motsatsen, att Gud inte finns, utan någon framgång. Men om du inte tro, kan du då vara säker på din sak om du inte uppriktigt prövat själv om det är så eller inte? 

Det behöver egentligen inte vara så komplicerat att själv försöka ta reda på sanningen. Frågan är bara vad du gör om du skulle upptäcka att Gud verkligen finns. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!