tisdag 29 oktober 2013

Planering, planering, planering.

Igår tillbringade jag och tjejerna förmiddagen på Blekingesjukhuset i Karlshamn. Mathilda hade tid ang hennes svåra migrän. Efter att vi väntat i 50 minuter efterlyste man läkaren, som efter ett missförstånd trott att hon var ledig på förmiddagen och istället ägnade tid åt sina äpplen i trädgården. 

Vi blev iaf hjälpta och hoppas nu att Mathilda ska slippa sina problem. 

Vid halv tolv var jag tillbaka på jobbet, bara för att äta lunch och sen bli hemskickad för hemarbete pga av tilltagande storm. Och som det blåste! Inga missöden här hemma, men det gamla huset vibrerade i orkanbyarna! 

Idag har det varit betydligt lugnare även om stormens verkan var tydlig längs vägen till jobbet. 

Intensivt arbete på fm i skolan och sen bjöds det på lunch hemma hos kollegan Caroline. En fantastisk god fläskfilégryta med ris och sallad som vår egen "Bullmamma" fixat. Vill ni ha enkla jordnära mattips kolla in Carolines blogg "En bullmammas bekännelser"!

http://enbullmamma.blogspot.se


Frida hade sedan fixat goda äppelkakan med hemmagjord vaniljsås, som la sig fint i kistan och matkoman var nästan ett faktum! 

Även Frida förgyller bloggvärlden med div bakverk och vardag! 

http://fridazz.blogg.se

Tro nu inte att vi inte gjorde något vettigt alls på vår trevliga arbetslagsplanering, för vi jobbade faktiskt också! Hårt! Utvärdering av vårt arbete hittills genomgång av eleverna och de sju återstående veckor av terminen är grovplanerade! Ruggigt effektiva! 


Imorgon väntar ytterligare en arbetsdag, innan jag äntligen kan få några dagars ledighet. 

God natt världen... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!