söndag 27 mars 2016

Årets Påskkonferens, en hög WOW-faktor

Påskkonferensen kom och gick. Förstår inte var dessa dagar tog vägen. De bara swischade förbi. Men trots att tiden gått fort har helgen gett så mycket nytt! Nya vänner, nya insikter, nya perspektiv och så mycket glädje. 


Kroppen värker! Fötterna är plågade efter allt gående och stående med klackskorna! Sömnen har varit minimial efter allt analyserande av alla intryck under dagen, så trött är bara förnamnet. Ändå kan jag inte låta bli att sitta här hemma och bara le! 

Det är svårt att förklara för er som inte varit där. Men WOW, som Gordon alltid säger, WOW! 

Möten och undervisningar som gett så mycket ny energi, glädje och hopp till så många människor. En röd tråd förmedlat från Sven Almqvist, Simon ådahl, Daniel Karlsson, Lisa Fredlund och Tommy Lilja! 

Sen har vi team Folkkyrkan! WOW igen! 
Samtidigt som man är en del i det så har jag försökt titta på team Folkkyrkan ur ett utanförperspektiv. Ett fantastiskt gäng människor som gör allt för att serva och tjäna så att allt ska fungera och människor ska känna sig som hemma.  Det har varit uppoffring från kostym till blåställ. Det har varit sånt engagemang så kostymbyxor har spruckit! Människor har ena stunden sjungt, nästa stått och rört i grytan och sen passat barnen. En sån tjänstvillighet! 

Är full av tacksamhet över min församling som vill och vågar satsa! Fullt ut, till 100 procent! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!