söndag 1 april 2012

Gäller, gäller inte...

Vi försökte in i det längsta att hålla det hemligt, men de stora barnens misstänksamhet gjorde det svårare och svårare, så till sist fick vi berätta den goda nyheten......

Vi ska ut och resa!

Uppståndelsen är stor här hemma. Mollie pratar om flygplan hela tiden, packar och tar plats i snurrfåtöljen, Melwin planerar och Mathilda har redan provat så att bikinin passar, trots att det är flera veckor tills det är dags. Men jag förstår dom. Jag är så förväntansfull och räknar också ner. det ska bli skönt med semester.

Sol, bad, god mat, avkoppling, långa kvällspromenader m.m.

Det är mycket som ska fixas, som pass till exempel. Till en början såg det ut som att jag, Melwin och Mollie behövde uppdatering på passfronten, men när jag läser gällande regler så ska passen gälla sex månader efter hemkomsten, vilket gör att hela familjen behöver införskaffa identitetshandlingar. Så trots att krille och mathildas pass gäller tills juli så gäller de alltså inte längre.... hur går det ihop?

4 kommentarer:

  1. Hej på er o tack för sån härlig inspiration vad gäller er resa... Idag bokade vi en resa till Rhodos i sep!! Dock 1000:- dyrare än er haha, men iallafall! Nu planerar vi för fullt här hemma oxå och Tette våndas för flyget. Åh vad kul det ska bli!! Kram kusinen.

    SvaraRadera
  2. åååh vad roligt! vi ska också iväg och resa, om ett par veckor, ska bli SÅ skönt!

    SvaraRadera
  3. Underbara känsla att ha en resa att se fram emot :)

    SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!