fredag 14 mars 2014

Vi är på G

Det är helg! En efterlängtad sån! 

Mina elever har nog fått en rejäl injektion av D-vitamin denna veckan, vilket präglat veckan. Överskottsenergi är bara förnamnet! Vi avslutade iaf med en kanondag, vilket alltid känns skönt när man ska ta helg. 

Helg må det vara, men inte mycket till vila väntar. Idag har första steget av många tagits för att maximera användandes av ytorna i vårt hus! Ni som följt bloggen har ju knappast undgått att läsa om våra byggplaner. Medans vi väntar på offerter som aldrig kommer in växer frustrationen över att aldrig komma igång. Diskussionerna om hur vi kan lösa situationen har avlöst varandra. 

Den lösning vi kommit fram till är att använda oss av det elementförsedda rummet nere i källaren och låta tonåringen flytta ner, vilket troligen kan ge lite mer husfrid och spara oss ofantligt mycket pengar! 

Men det är en process! 

Första steget är att flytta tvättstugan, vilket påbörjades idag. Steg två är att göra en toalett där nuvarande tvättstuga ligger. Steg tre är att tömma pannrummet för att flytta in förrådsdelen dit. Sista steget blir att göra nuvarande förråd till ett tonårsrum. 

Nu hoppas jag att vi kan ta en tur till IKEA imorgon och köpa lite nya skåp till nya tvättstugan! 

Vi är på G! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!