fredag 3 januari 2014

Ingen liten skitsak!

Igår närapå brast mitt modershjärta.
 
Mollie har till och från problem med magen, för att linda in det, sköta magen, tömma tarmen osv. Det blir till slut ett mentalt problem, där hon hon blir rädd och inte vågar. Veckan innan jul märkte vi att det var på gång igen, efter mer än ett halvår utan problem. Hon var väldigt snabb med att tala om att hon gjort ovannämnt  behov på dagis, vilket vi nu i efterhand förstått var osant. 

Det har blivit några klyx den senaste tiden... SUCK. 

Efter sex dagars frånvaro av tarmtömning blev det inte mycket ätet igår och Mollie klagade flera gånger av magont. Till sist blev det ett nytt klyx och sen en tre timmar lång kamp som blev plågsam att titta på. Vi försökte med allt, även mutor som hon avböjde den ena efter den andra. När vi tillslut gav henne frihet att välja var hon snabb att använda tillfället att önska sig en Monster High-docka!! Ett högt pris, men värt om det skulle funka. 

Problemet kvarstod dock, att få ut skiten!! 

Till sist efter samtal med 1177, fick vi rådet försöka med ytterligare ett klyx eller uppsöka akuthjälp! 

Lyckligtvis, medan jag höll på att ta fram kläder för avfärd till CSK, kom ett glädjande besked! 

Idag har vi en lycklig tjej här hemma, i flera avseende! En docka rikare! 

Pigg och glad har hon tagit sig an brorundan på 5 km på sin nya kick!! 


Nu tar vi nya tag och gör en stor insats med vad hon stoppar i sig! Har till och med gjort egen müsli idag, med både fröer och nötter, som ska serveras till filen imorgon!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!