lördag 25 januari 2014

Teflonhjärna!

Ännu en helg då mannen jobbar extra. Inget jag uppskattar, men när vi väl bokat den där resan så känns det nog bra att han kan ta ut betald ledighet. 

I nuläget känns mycket på gränsen, så jag försöker ta det väldigt lugnt när jag kan. När man då står med hus, hem och familj själv, blir det svårare att hitta stunderna där återhämtning finns. Konsekvenserna blir ganska tydliga.

Jag glömmer ofta! Smått som stort! 


Postit-lappar är ett måste. Jag skickar meddelande till mig själv och antecknar på telefonen. Där finns många inköpslistor ! 

Men ibland hjälper inte ens det! 

Teflonhjärna! 

Idag valde jag att åka till Mjällby för att handla. Lite längre att åka, men lite roligt att variera ibland och så ligger där en trevlig blomsteraffär där som roar mig. 

Med kundkorgen full av varor, på väg till kassan insåg jag att plånboken låg hemma i Sölvesborg! Lite diskret lämnade jag tillbaka kylvarorna och ställde korgen åt sidan och fick köra hem och hämta pengarna, åka tillbaka, leta upp korgen och fylla på med kylvarorna! 

Så efter tur och returandet x2 och en sats nödvändig müsli, är det liggläge i soffan en stund innan jag får ta tag i dagens matprojekt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!