lördag 10 december 2011

En innehållsrik dag

Ligger hopkurad i soffan, jag i ena hörnan och mannen i andra. Dagen har varit fullspäckad från tidiga morgonen till sena kvällen. Vi har varit barnlediga idag för att delta i en ledardag tillsammans med härliga människor i vår församling. Tack vare BILDA har vi i en historisk och vacker miljö,alldeles intill havet, kunna samtala och diskutera kring arbetet i församlingen inte ska stagnera utan fortsätta utvecklas och växa. Ett mycket givande innehåll. Mellan passen har vi fått njuta av alldeles underbart god mat! Toast Skagen, soltorkad tomat fylld kyckling med potatisgratäng och en alldeles ljuvlig kladdkaka!

Skulle lagt upp bilder men så klart strular blogger:( Ja, det fanns bilder på förrätt och huvudrutt för efterrätten var så försvinnande god att den inte hann dokumenteras.

Sena eftermiddagen bjöd sedan på underhållning. Mathilda hade avslutning på sin dans med en dansshow. Det är alltid lika rolig att se vad de har jobbat med under hösten! Så duktiga de är och så stolta över vad de har åstadkommit.

1 kommentar:

Tackar så hjärtligt!