lördag 8 januari 2011

Härliga barndomsminnen!

Igår hade vi kärt besök av min kusin Sara och hennes familj. Vi har alltid lika trevligt när vi träffas och igår var inget undantag. Middag, efterrätt och sen vintergrillning ute på kvällen. Det var såå mysigt med elden i mörkret!


Vi har många fina barndomsminnen ihop Sara och jag. Ett stavas G R E A S E. En fantastisk film som har satt sina spår. Jag kan fortfarande många av replikerna utantill och det är inte bara Travolta som kan svänga på höfterna i de innehållande danserna! Vi tittade både avigt och rätt och slutet på filmen är kört flera gånger till.

Jag gick i sexan och Sara i femman, då vi skaffade gemensamt hushåll. Förvisso inte längre än 20 meter från Saras hem, men ändå. Vi inredde boavinden och där bodde vi en hel sommar. Vilken sommar!! Bad vid Pyan, kaffesump och en docka som sen blev förvisad. Det är fina minnen!

Sen blev Elaine stor och började högstadiet i stan. Det skulle dröja många år innan vi tog upp kontakten igen, då vi båda fått vårt första barn och på den vägen är det. Nu tar vi alltid vid där vi avslutade sist och det känns alltid som man pratade igår även om det gått ett tag sen vi sågs. En härlig vänskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!