måndag 3 januari 2011

Pustar ut....

Skulle egentligen varit i ishallen, men Mollie sover så Krille åkte iväg med de stora barnen. EGENTID till mig. Passar på att ta upp kampen mot det extra kilot jag lagt på mig under julen, måste tillbaka i mitt viktminskningstänk igen. Godiset slutade jag med vid tolvslaget på Nyårsafton, efter att ha frossat sötsaker i sju dagar. Väntade mig mer abstniens än vad som varit.

Har kämpat hårt mot kalorierna med joggning, rockat loss med rockringar, step up, boxning och sist men inte minst ett pass med Zumba. Ska fortsättningsvis vid träning med Wii rulla ner persiennerna... Folk har säkert sina funderingar vad som pågår.

Ska pusta ut en stund i soffan med ett stort glas kallt vatten och IKEA-katalogen. Måste planera inköpen.

5 kommentarer:

 1. Fniss =) ja det kan se lite kul ut det där =)
  Kämpa på vännen min

  SvaraRadera
 2. haha jag har också funderat på det där med Wii..man måste ju se rätt skojig ut om folk kikar in :D

  SvaraRadera
 3. Tur att vi har Wii:et på andra våningen då! :)
  Hade gärna provat på Zumba, var det roligt? Var finns det i närheten? Kram Cecilia

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vet precis vad du pratar om, ngr trivselkilon som blev för många :(. Jag har inte hller gjort ngt nu eftersom foten har opererats. Jag börjar dock bli bättre nu och kan varmt rekommendera Zumba!!!
  Jag beställde hem ZUMBA, jätteroligt och tydliga instruktörer. Jag har börjat Zumba, så kul det är, men belastar inte foten med hopp än, man kan dansa med ändå. Prova Elaine eller kom så gör vi det tillsammans här hos mig.
  Kram Jaana

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!