lördag 16 oktober 2010

Lever nätt och jämt

Hemkommen från Gekås, Ullared. Vi gav oss iväg tidigt i morse och var på plats strax innan sex på morgonen. Resan gick tack och lov bra! Bara två kaniner och en stendöd grävling i djurväg. Har verkligen problem med mörkerkörning och spanar hela tiden efter glittrande djurögon. Som tur är, var det enda som glittrade under vår resa en helt magisk stjärnhimmel!

Vi visste redan innan att det skulle bli mycket folk, men idag har det nog slagit alla rekord!!! Varken jag eller Krille har sett så mycket folk där någon gång och då är vi stammisar. Hu jeda mig. Julklappsinköpen stuntade vi helt och hållet i för leksaksavdelningen var så full av folk att man knappt kom fram.

Barnens kläddförråd är nu fyllda och Mollie är förberedd till tänderna för "dagis"
Lite annat smått och gott blev det så klart. Mannen var mest nöjd med hiskeligt många av sin favorit tacokrydda "Old el paso", tror det blev 30 st!!!! Jag tror att mitt bästa inköp var de röda glasburkarna som ska pryda mitt kök.

Bild:Gekås blogg.

Efter många, långa timmar lämnade vi affären vid tvåtiden. Synen som mötte oss när vi kom ut fick oss båda att häpna. Värsta längsta kön som till och med ringlade sig en bra bit uppe på bilparkeringen. För er som vet hur det ser ut förstår att det är en låååååång kö och frågan är om de hann in före stängningsdax kl 17.00. Helt galet.

Vi har iallafall kommit till insikt att vi ALDRIG mer ska åka dit på veckoslutet!!

Nu är vi totalt slutkörda efter allt shoppande och sitter välförtjänt i soffan med fötterna uppe på bordet. Snart vankas det SOVA!!! Efterlängtat!

2 kommentarer:

  1. fy bubblan så mycket folk! snygga burkar :)

    SvaraRadera
  2. Mycket folk är bara förnamnet Malla! Tack, kul att du gillar burkarna!
    KRAM

    SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!