onsdag 17 april 2013

Kallblodig med varmt hjärta ❤

Jag är väldigt frusen av mig. Min normal temp ligger på 36.2, om det kan ha någon betydelse, och cirkulationen i händer och fötter är inte den bästa. När eleverna kommer och säger att de känner sig dåliga får jag hänvisa till andra, för enligt mig har alla troligtvis minst 40 graders feber. Jag har ofta axlarna uppe vid öronen och fleccejackan bör jag helst inte glömma när jag ska till jobbet under 3/4 av året och så håller jag mig gärna i närheten till elementen också.

Hemma har vi en underbar kamin som jag står eller sitter vid ofta, till och med kramar när bristen på kroppsvärme är som värst! Fliten, ett tillbehör som är ett måste i soffan, även om det eldas för fullt! Ibland sover jag med strumporna på även om både täcket och överkastet är uppdraget upp till öronen.

Så idag var det chansning att plocka fram vårjackan och gympadojorna! Så länge jag höll mig i solen gick det jättebra! Stundtals var det nästan bud på att knäppa upp jackan, men där gick gränsen. Än så länge får vinterjackan hänga framme, om ifall att.....

Kallblodig? Kan man vara det? Ingen aning. Men ett varmt hjärta har jag iaf! ❤❤❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!