fredag 2 juli 2010

GISSA VAD?

Kan ni gissa vad jag har gjort idag?? Så klart ni kan.... det var rätt!!
JAG HAR VARIT PÅ STRANDEN!!!!!!!
Äntligen är Mollie sitt vanliga jag igen! Så vi, Mathilda, Melwin och deras kompisar Tilde och Ville åkte ner till vårt vackra badställe Sandviken. Idag, till skillnad mot förra gången vi var där, var det fullt med folk. Det var perfekta förhållande för en dag på stranden, inte ett moln på himlen, lagom bris så att man inte kände av hettan från solen , men ändå inte frös! De stora barnen var snabbt nere i vattnet medan jag och Mollie gjorde oss hemmastadda uppe på land, där vi landkrabbor hör hemma... -Nej, jag har inte badat idag heller, jag var fullkomligt nöjd att bara lyckats ta mig dit och då var det pressa i solen som gällde!! Å pressat blev det! Jag matchade lätt vår lilla skruttbil på hemvägen... Tjoho här kommer röda faran flygande fram på vägen!

Väl hemma så hade svärmor och svärfar kommit. Ännu en kväll med grillat, fast idag fick mannen vara grillmästare. Idag blev det ytterfilé, något att rekommendera. Det är verkligen ett mört kött, tacksamt att grilla. Jordgubbar och grädde till efterrätt och en skön härlig kvällspromenad innan man goa ner sig en stund i soffan. Sen blir vi campingfolk för helgen, fast på tomten då. Har man husvagn ska man ju utnyttja den till fullo!!!

6 kommentarer:

 1. oh jag hade också velat vara på stranden idag men tiden räckte inte till :) får se om det hinns med imorgon!
  klart man kan campa på gården :D

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen efterlängtat efter allt fint väder vi haft denna veckan! Hoppas du får möjlighet till standliv imorgon Malla!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. HAhaha, inte illa att matcha bilen! Inte alla som kan göra det!! =)Skönt att ni/du fick en dag på stranden samt att Mollie mådde bättre!!. Det var er väl förunnat! Blir det även en stranddag i morgon??
  Jadu, det upptar mer eller mindre all min vakna tid just nu med golvet o allt. Kanske inte att man just håller på hela tiden men i och med att man har ändrat allt här hemma är ju inte direkt säkerheten den samma och man måste hålla koll på barnen mer...
  Men snart så, då e vi klara!! =) Kändes lite surt att jag inte kunde vara på stranden idag men antar att det kommer komma fler dagar! =)
  Är du inräknad i dom som ska campa på tomten eller är det de stora barnen bara??

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Ja du Karin, en riktigt snygg bränna har jag skaffat mig! Mina överarmar och axlar är inte att leka med!

  Imon blir det ingen stranddag, det blir istället att ta hand om svärförädrarna, kanske lite shopping, vem vet, samt grillning vid mitt favoritställe Spraglehall på kvällen.

  Skönt att ert projekt går framåt! Det är inte roligt att var mitt i "skiten" när man måste hålla reda på ungarna. Vi har gjort det felet många gånger under de tio åren vi bott i vårt hus.

  Svärföräldrarna har ockuperat vårt sovrum så inatt campar jag, Mollie och Krille i husvagnen. De stora barnen har sina konstiga ideér just nu och ville sova i sina rum istället.

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Tack för din kommentar, det gjorde mig verkligen glad att du gillade nötkolarutorna! :D Kram Linnéa

  SvaraRadera
 6. Det var så lite så Linnéa! Din "goda" sida är en inspiration när man är baksugen! Kram!

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!