lördag 17 juli 2010

Veckans pottpurri!

Lite om veckan som varit.
Jag har ju inte varit världens bästa bloggare denna veckan. Det har varit fullt upp. Förutom allt packande så har min älskade lillasyster Christel har varit på "hembesök" med sin familj, så vi har umgåtts flitigt. Solat, badat grillat och gjort dagsutflykt.

I Torsdags så åkte vi till Karlskrona, staden närmast vår uppväxtplats Hasslö. Lite shopping och strosande stod på planeringen. Min syster kom på den briljanta idén att vi kunde svänga inom farmor som vi inte har träffat på några år. Den stora frågan var om hon skulle känna igen oss eftersom hon lider av alzheimers.

Till vår stora glädje fanns det fragment av oss iaf, dessutom fanns Mathilda med på ett av dessa. I övrigt blev det nog ganksa rörigt för henne att hålla reda på sex små barn och frågan vilka som var vilka återkom ständigt.

Ett kort besök på 20 minuter (eftersom vi kom mitt i middagen) förgyllde hennes och vår dag iaf.

Farmor Ester, Christel och William och jag och Mollie. De två minsta barnbarnsbarnen, som hon aldrig träffat.

Efter lite shopping åkte vi in till centrala delen av Karlskrona och åt glass på glaciären. Krille och Magnus stod säkert i kö en halvtimme, men för de STORA glassarna är det värt det.

Innan vi for hem till Sölvesborg igen stannade vi till på Hasslö för att äta lite kvällsmat hos mamma och pappa i deras husvagn. Delar av släkten tittade förbi och det blev en mycket trevlig avslutning på en lång dag.

2 kommentarer:

  1. så fina ni är :)
    ha en bra kväll!
    kram

    SvaraRadera
  2. Tacka Malla! Önskar dig detsamma!

    SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!