onsdag 7 juli 2010

Killebom

Tänka att man frivilligt utsätter sig för att åka in till stadskärnan, letar parkering i en halvtimme, vilket är längre tid än vad det skulle ta att gå hemifrån, sen ger man sig in i smeten, med barnvagn dessutom!

Årets marknad är i gång och sen väntar Sölvesborgarnas årliga festival fram tills på lördagkväll, Killebom!

I år släppte jag iväg de stora barnen och en kompis själva. Vi bestämde möte vid Café Ritz klockan tolv. Dels hade vi olika mål med vårt marknadsbesök, sen tyckte jag synd om dom att de skulle behöva sinkas av mig, Mollie och barnvagnen i all trängsel.

Jag valde dock att hålla mig ifrån den mesta av trängslen genom att välja bakgatorna och de vida marknadsgångarna. Det gick faktiskt över förväntan. Det kändes ändå inte som man missat ngt för har man sett lite av marknaden har man ändå sett allt.
Lite handlat blev det oxå, till Mollie! Tre söta sommaklänningar, name it, för 25:- styck och ett par rosa "foppatofflor" i stl 18, rätt så dyra men de gick inte att motstå. Jag är annars ingen fantast av rosa men det är en skön sommarfärg och de matchade klänningarna och andra sommarkläder som Mollie har.


11.40 stötte jag på de stora barnen, fattiga som lusar efter att ha handlat upp sina pengar på "skitsaker", som vanligt. De var iaf nöjda med sitt och även med marknadsbesöket, så glada och nöjda gick vi där ifrån.

Resten av veckan blir det lite trevliga kvällspromenader för att träffa folk man annars inte ser på ett år!

6 kommentarer:

 1. men vad bra att du hittade ett par :) det är på en marknad vi köpt Nelies också :)

  SvaraRadera
 2. Jag har kikat runt lite var stans efter foppatofflor till Mollie, men ofta har det varit lite större storlekar därför blev jag så glad när jag hittade de små söta skorna på marknaden.

  SvaraRadera
 3. Åååå vilka söta kläder till Mollie =)

  SvaraRadera
 4. Tack Bella! Det går åt en hel del sommarklänningar så fynden var välkomna!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med fynd!! Alltid välkommet! Jag älskar marknader och har som tur var en man som tycker det är helt ok att köra vagnen i folkmassan ;) ha en härligt solig dag!! Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken tur du har Karin..En man som gärna kör barnvagn, dessutom i trägsel och ovanpå det gärna går på marknad! Krille jobbade igår och det var han väääldigt tacksam för!!

  Ha en bra dag du oxå!

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!