fredag 9 juli 2010

Nya spännande upptäckter

Mollies rörelseförmåga utvecklas för varje dag som går. Hittils har vi varit förskonad från en massa barriärer i huset, det är egentligen bara toalettdörren som fått stängas för att hon inte ska ta sig in där. Men nu... nu har hon upptäckt trappan. Så spännande!!! Det hörs ju ofta ljud från övervåningen av syskonen så det är ju klart att man vill dit. Jag hittade henne vinglande uppe på första trappsteget, på väg upp med benet på andra. Så klart med ett stort smile på läpparna!
Efter att ha lyft bort henne är hon snart där igen lika nöjd som förra gången! Grinden som sedan länge är inköpt ska snarast sättas på plats!

6 kommentarer:

 1. Vi sättet upp den på semestern nån gång när vi har tid.

  SvaraRadera
 2. Tid får man ta sig ibland!

  SvaraRadera
 3. Hahaha, lillstumpan! En sån liten goding! Såå underbart med barn, dom ser alltid så oskyldiga ut oavsett om dom har gjort ngt eller inte =)
  Har själv varit lite anti att man ska behöva sätta upp spärrar på dörrar o dylikt. MEN efter att ha klarat mig igenom 2 snälla stora ,barn så kom den värsta vildingen du kan tänka dig som vände upp o ner på alla mina tafatta försök till att slippa undan lås, spärrar och andra roliga saker =) Linus är SOM TUR ÄR inte lika påig på allt som Bella!!... Phu, för annars hade jag fått sälja en av dom ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Du har fullt upp förstår jag! Än så länge är det bara en grind vi har investerat in. Vi får väl se vad Mollie hittar på vart efter om det behövs säkras på fler ställen! Hi Hi!

  SvaraRadera
 5. Ja det är helt galet vad mycket det händer i denna ålder :)

  SvaraRadera
 6. Det gäller att man hänger med i svängarna Malla!!

  Kram!

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!