torsdag 1 juli 2010

En internationell bjudning!

Det blir bara ett litet kort blogginlägg om dagen. Klockan är sent och ögonlocken är aningen tunga. Min önskningar om en förmiddag på stranden var bara att lägga ner i morse. Inte pga av barnens protester utan för att den utlovat varmaste och soligaste dagen denna veckan, visade sig vara en felprognos. Moln, moln och åter moln fyllde hela himlen på förmiddagen.

Det blev mycket gjort här hemma istället och det känns skönt eftersom svärföräldrarna kommer imorgon.

Nu på kvällen har vi haft trevligt besök av gamla vänner som flyttat från vår småstad för ganska länge sedan. Micke & Gina med barnen Nellie och Neha, numer bosatta i Stockholm, Emelie bosatt i Turkiet och hennes vän Maria från Texas USA, boende i Turkiet. En kväll med svenska, engelska och lite svengelska.

Prat om dåtid, nutid och framtid fyllde kvällen och klockan gick väldigt fort. Grillad kyckling, ungsbakade nypotatisar, sallad och en aningen för bakad kladdkaka med bananskivor i stod på menyn.

6 kommentarer:

 1. låter som en god meny och trevligt sällskap :) sov gott!

  SvaraRadera
 2. Svengelska är ett finfint språk =)

  Menyn lät inte så dum den heller, smaskens!
  Synd att du inte kom iväg till stranden, du som så gärna ville det.

  Hoppas att du kommer dit snart!

  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Maten smakade förträffligt gott Malla, grillat är ju aldrig fel och sällskapet var mycket trevligt. Det är så roligt att träffa gamla vänner man inte sett på väldigt länge.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt med svengelska Bella! Man kommer rätt så långt med det och ett bra kroppsspråk. Man borde faktiskt underhålla sitt engelska språk mer så att man inte blir ringrostig när man ska prata.

  Stranden ja.... tur att den inte försvinner utan finns kvar när tid och lust faller på!!

  SvaraRadera
 5. Härligt att träffas,och sommaren som bidrar till många härliga möten, där just grillning står på menyn!:)
  Ikväll kommer mina barn med respektive, så här blir det oxå grillat!!!:)
  KRAMAR från Cia:)

  SvaraRadera
 6. Visst är det härligt när man får möjlighet att träffas under sommatid och grillning är ju bara ett måste, det har man ju väntat på höst vinter och vår! Hoppas du får en härlig kväll med din familj Cia!!! KRAM

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!