tisdag 20 juli 2010

En helt vanlig semesterdag!

Mörkret har sänkt sig över campingen och dova mummel hörs från en del förtält runt omkring. Här är värmeljusen nyss släckta och sängen väntar. Barnen somnade fort ikväll efter vår första hela dag på Löttorps camping. Sakta men säkert börjar vi alla komma in i semestertakterna. Sen frukost, lite småfix, fika med gamla vänner, vila i solstolarna, middag och sen stranden. Lite eftermiddagsshopping i de Öländska unika butiker som ligger längs vägen till Böda. "Foppatofflor" och lite annat smått och gott.

Det sköna med vår semester här på Öland är att den är så kravlös. Vi tar dagen som den kommer och planerar inte en massa måsten. Så avkopplande! Visst finns det saker som vi tänkt göra, men när, var och hur vet ingen i nuläget.

Imorgon ser vi fram emot en ny dag med ovisst innehåll.

God natt!!

4 kommentarer:

 1. kravlöst - underbart :) enjoy!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är öland en underbar plats att ha semestern på. Tyvärr hinner jag inte dit något i år. Känns inte som det varit sommar om jag inte fått åka över bron ;) tur vädret är bra iaf. Kram.

  SvaraRadera
 3. Kravlöst är verkligen semester Malla!!! Vi njuter varje minut av allt antimåstegöra!!!

  SvaraRadera
 4. Det är tredje sommaren vi åker till Löttorps camping och vi stortrivs verkligen här och på Öland. Det käns lite magiskt att åka över bron och när man väl kommit över, då börjar sommaren!!

  Hoppas du får tillfälle at åka trots att du kanske inte har möjlighet Livsnjutaren!

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!