söndag 22 augusti 2010

Det bidde något annat!

Det var tyvärr ingen middag i kyrkan idag. Köket håller stängt ytterligare några söndagar innan det är premiär. Så vi får fortsätta att längta till dess. Istället fick vi börja fundera på vad vi skulle kunna slänga ihop till middagen hemma, ända tills vi blev "övertalade" att följa med på restaurang med ett tjugotal andra.

-Ja, varför inte.

En trevlig söndagsmiddag, man inte behöver laga själv och dessutom tillsammans med vänner! Det funkar ju också!! Det har ju blivit lite besök på restaurangerna i Sölvesborg under sommarmånaderna, idag tog vi oss lite utanför, närmare bestämt ROCK STOP, Sweden Rocks restaurang som bjöd på mycket gott!

4 kommentarer:

  1. Du, vilken otrolig lyx att kunna få äta söndagsmiddagar i kyrkan! Turas ni om att laga mat eller har ni en person som gör allt??
    Finns inget ont som inte har ngt gott i s ig, inte fy skam att få äta ute heller! Ni kanske kan börja recensera uteställena =) =)

    KRAM KRAM

    SvaraRadera
  2. Det låter alltid som att ni har så mysigt i er församling!
    I kyrkan jag gick till idag var det bara strax över 10 pers och då är personal inräknad....så trist!

    SvaraRadera
  3. Det är verkligen en lyx Karin!!!

    SvaraRadera
  4. Visst är det tråkigt när det ekar tomt i bänkraderna i kyrkorna Bella! Därför känns det helt underbart att ha förmånen att få vara med i en kyrka som folk verkligen längtar till att få gå till.

    Jag har sagt det innan och säger det igen, Du är såååå välkommen att dela gemenskapen med oss!!

    SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!