onsdag 18 augusti 2010

Vardagen knackade på dörren!

Vardagen gör sig sakta påmind och denna veckan har hittils varit och är fullbokad. När vi kom till kyrkan i söndags var vi ledigt folk. När vi gick där ifrån hade vi inte en dag ledig förrän på lördag.

Mannens semester är slut och han har jobbat sen i måndags. Bara det blir ju lite omställningar! En del aktiviteter har också dragit igång. Som ansvarig för sång och musikverksamheten i min församling var det planeringsdag från förmiddag till sen kväll igår. Idag tar vi dagen lite som det kommer innan nästa träff i kväll, då hemgruppen börjar igen. Samtidigt som det blir mycket på samma gång är det ju så roligt att träffa alla människor man inte sett på flera veckor. Det blir mycket att prata om.

SÅ var det imorgon...då börjar skolan igen för de stora barnen. De är så förväntansfulla och spända. De lääängtar efter sina kompisar. Mathilda är lite extra nervös. Ny lärare och någon ny klasskamrat väntar. Tänk att hon ska börja fjärde klass, mellanstadiet. Min lilla flicka börjar bli stor!

Skolväskan är inköpt, gympakläder klart, gympaskor, hm...behöver nog kolla upp detta.
Ops...Mathilda behöver en jacka!!!!!!

Semestern har tagit hårt på en annars så välplanerad mamma!

Nej, nu har jag tydligen lite att ta tag i!

Ha en underbar dag!!

6 kommentarer:

  1. fast ändå äntligen tillbaka till rutinerna :)
    vi har skolstart på måndag!

    SvaraRadera
  2. Stressa inte, Elaine!:)
    Du hinner!!!:)
    KRAMAR Cia:)

    SvaraRadera
  3. Åhh håller helt med dig!! Härligt att träffa alla o få prata om allt o inget ;) men förstår även den dubbla känslan av att ha för mkt att göra. Snabbt tillbaka till verkligheten ;)

    kram

    SvaraRadera
  4. Det är det enda positiva Malla! RUTINER!!!

    SvaraRadera
  5. Har all tid i världen Cia! ;D

    SvaraRadera
  6. Man har ju verkligen legat på latsidan på semestern Karin, så kontrasterna blir stora när man måste förbereda kvällen innan och sen ställa klockan.

    SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!