fredag 14 maj 2010

Invasion!

Igår hade vi en fantastiskt trevlig dag. Syster nr tre med familj och syster nummer fyra åkte 25 mil för att överraska resterande familjemedlemmar. Vad överraskade de blev då! Till och med glädjetårar fälldes! (Ska tilläggas att jag visste att de skulle komma eftersom de var tvugna att ta reda på vart vi andra befann oss, men jag höll det som en hemlighet) Eftersom vi systrar är utspridda lite var stans i södra Sverige är det svårt att få till träffar där hela familjen, ur Nilssonklanen, kan komma tillsammans. Samlingarna brukar innebära lite kaos och tumult och prövningarna på en så liten yta som en husvagn med förtält är väl inte de allra bästa förutsättningarna. Trots detta lyckades samtliga äta middag samtidigt! Innan familjen Loord och Charita skulle åka hem igen bestämdes att vi skulle beställa pizza! Efter lite rundringning om det fanns någon resturang som kunde ta emot oss alla, dvs tio vuxna och åtta barn varav tre i barnvagn, bestämmdes att vi skulle till Pizzeria Charilie Chaplin. Eftersom ingen av oss hade någon erfarenhet av den lilla stadens utbud visste vi inte vad som väntades oss. In stövlade alla vi arton på en liten liten restaurang med sittplatser för max 25 personer. Ett äldre par som satt sig till ro vi ett av bordet fick ögon stora som tekoppar när vi invaderade den lilla pizzerian. Man kunde riktigt se hur de tyckte att deras kväll blev förstörd och de kommer säkert att berätta för sin omgivning om den galna familjen som entrade och förde oväsen på den lilla ytan. De har nog aldrig ätit en pizza så snabbt. Inte för att det spelade någon större roll för oss för vi njöt till fullo av varandras sällskap och den mycket goda pizzan!

5 kommentarer:

 1. Fniss *

  Det hade jag velat se =)

  Men det låter som att ni hade det helt underbart!

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Låter underbart!
  Träffar min storasyster inte lika ofta som jag skulle vilja eftersom hon och jag bor väldigt långt ifrån varandra. Tur att lillsyrran finns om hörnet i alla fall. Låter som om ni hade en toppenkväll!

  SvaraRadera
 3. Fy va mysigt vi hade systeryster! Saknar er redan! Och pizzeriavisiten var en härlig upplevelse, både att vara där och maten med alla dessa feferonis! /Syster nr.4

  SvaraRadera
 4. Underbart är ordet! Det är så mysigt att komma tillsammans när man bor så utspritt som vi gör!

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!