torsdag 27 maj 2010

Nytt inköp

Har ni tänkt på hur det som upptar våra tankar följer skiftningarna i våra liv. Det är ju inte så vanligt att man tänker på julklappar vid midsommar eller att vi funderar på vad vi ska klä ut oss till på halloween när det är påsk och vice versa. Samma sak är ju om man längtar efter något, då tänker man på och ser man sådana saker överallt. Snart är ju sommaren här och för oss är det både längtan efter och vårt sommarnöje som upptar mycket av tankarna, nämligen husvagnen. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så har jag gjort en hel del inköp till vårt lilla rullande campinghus och igår var det så dags igen. Min älskade syster Christel kommer kalla mig en härmis nu, men sen jag såg hennes fina present hängande i förtältet har jag varit lite smått avis på henne, så när jag skulle strosa en stund på stan igår hamnade jag naturligtvis inne på min favoritbutik LIV interiör och vad hittade jag där, om inte denna söta lampljuslykta. Jag kunde inte motstå den!!!

Förhoppningsvis läser inte mannen mitt inlägg förrän senare idag, så jag kan avslöja att jag har planerat ett litet inköp idag också! Jag återkommer med en liten homemakeover senare.

4 kommentarer:

 1. Super charmig =)
  Ibland får man härmas ;-)

  SvaraRadera
 2. Hi Hi :) Jag kollade just på min syster FB bilder och såg att hon hade en svart så jag har inte härmat henne rakt av!

  SvaraRadera
 3. Och hur många gånger har inte din lillasyster (JAG)härmat dig.......Tappade just räkningen;)/ Sis

  SvaraRadera
 4. Det är så skönt att man kan ge och ta älskade syster! KRAM

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!