tisdag 25 maj 2010

Svaret på gåtan!Svaret på gårdagens gåta var ett cemtentrör som så småningom ska bli vår utegrill. Tänk er mysiga sommarkvällar eller soliga vinterdagar, att tända en brasa och när glöden blivit perfekt kunna grilla. Här har jag tänkt använda min framtida Murrikka också, som jag önskar mig när jag fyller år! Jag tror och hoppas på många trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner kring detta rör! Varmt välkomna!! Ska passa på att tacka de tre starka männen som lyckade få hit röret! En riktig bedrift! Stort TACK till Christer Olsson, praktikanten Patrick och älsklingen som fick slita för att jag skulle få det som jag ville ha det!

6 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Tack för hälsningen på min blogg. Antar att du hittade dit genom Eunikes sida. Det är SÅÅÅÅ roligt att få nya vänner genom tex facebook, bloggar och andra sidor. Försöker hitta något ställe på din blogg med lite mer info om dig men hittar ej det. Hur gamla är dina barn och var bor du? Guds Frid Ulrika Algesund, amma till två tjejer på 3,5 år och 1,5 år. Vi bor utanför SÖdertälje

  SvaraRadera
 2. Tack för tillbaka titten Ulrika. jag återkommer med information.

  SvaraRadera
 3. Fett fin toppbild, har du fottat den själv? Titta gärna in på min blogg :)
  http://fotofixaren.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 4. Hej May! Nej en duktig fotograf är jag inte. Den får någon annan ta åt sig äran för. Den fanns i datorprogramment när jag köpte datorn.

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket Tessan! *GLAD*

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!