torsdag 29 april 2010

Jag är en Buzzador!

Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det. Jag själv fick meddelande om en kampanj av fruktpuré för barn från Nestlé redan första dagen jag gick med i Buzzador, som jag tackade ja till att delta i, så nu väntar jag med spänning på besked om jag blivit utvald att får pröva produkten.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är elainemoschos):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=elainemoschos

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

http://www.buzzador.com?refstr=elainemoschos&lang=SE

Lycka till!

3 kommentarer:

 1. Hej Elaine!
  Vi(eg. Samuel) valde att bli buzzador när J var liten och vi fick också erbjudande från Nestle vilket vi deltog i - och tyckte var super! Dessvärre så har resterande erbjuande/kampanjer mest varit skit, rent ut sagt, och vi har ännu, ca tre år senare, inte fått nått som vi gillar :-(
  /Elle

  SvaraRadera
 2. Hej Elle! Tyckte mest att det var en kul grej så vi får se vad det blir av det. man kan ju ha tur oxå!

  SvaraRadera
 3. Ja absolut, det kan säkert komma kampanjer som är kanon (percis som Nestle va) så vi får hoppas att du passar bättre in i målgruppen de söker och får hem en massa coola, goda, roliga och superanvändbara saker.
  /Elle.

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!