fredag 23 april 2010

Sjunger ut!

Nu är det väl inte så att jag inte vet vad jag ska göra idag, eller för den delen alla dagar, det finns alltid något att göra, men jag sjunger ändå! Jag sjunger alltid, när jag står i duschen, när jag kör bil, när jag är ute och går, när jag lagar mat eller när jag städar. Det kanske inte alltid hörs men då sjunger jag inom mig! Så länge jag kan minnas har sång och musik varit en del av mitt liv. Mina föräldrar har i alla tider sjungt och spelat och det har smittat av sig på oss alla fem flickor i familjen Nilsson. Redan i söndagsskolan när Christel och jag var små, stod vi på scenen och sjöng. Det är inte alla som vet det men det finns till och med inspelat material med min kära syster Christel och mig. Vi var inte så gamla då men jag minns fortfarande ståhejet när det skulle spelas in. Vi fick klämma i för kung och fosterland för att producenten skulle bli nöjd.
Guds som haver barnen här, se till mig som liten är, lyckan kommer lyckan går, den Gud älskar lyckan får.
Sången är idag än mer omfattande i mitt liv idag än vad det var när jag var liten. Jag har i många år nu, i större och mindre skala, varit delaktig i min församling Folkkyrkan sång och musikdel och jag tycker att det är underbart att få uttrycka mig genom att sjunga!

3 kommentarer:

  1. Jag minns minsann den inspelningen. Aldrig tog den slut......Vet inte hur många gånger vi sjöng den sången./Titte

    SvaraRadera
  2. Ska berätta en hemlis(Bara för Dig,ja och så de andra som läser kommentarer då.)När jag cyklar till min kolonilott så kan jag faktiskt sjunga av ren glädje.Har liksom kommit på mig själv med det...annars sjunger vi ju mkt på jobbet.Härlig ärlig blogg Du har!Så lätt man blir fast eller hur??? jättekramisar från *piah*

    SvaraRadera
  3. Visst blir man lätt fast i bloggandet. Trodde aldrig att det skulle vara så kul! Fortsätt sjunga!!! Kram

    SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!