måndag 28 juni 2010

Mathilda & Melwin har flyttat hemifrån

Igår kom vi hem från semestern i Halland och vi var inte hemma mer än några timmar innan de stora barnen packade väskan och flyttade hemifrån!! Inte så långt, bara några kilometer bort till mormor och morfar. Den egentliga anledningen var inte så svårt att lista ut...de har satt upp sin pool, det har inte vi och tanken är att vi inte ska göra det heller. Förra sommaren när jag var så sjuk och inte kunde eller orkade ta mig någonstans var den guld värd, men nu i sommar stå ju en dag på stranden högre i kurs än en liten pool med fem kubik vatten! Stranden i Sandviken är ju inte vilken strand som helst heller, människor i omgivningarna vallfärdar ju dit för att den är så fin. Vilken förmån det är att bara ha den fem kilometer bort!

Efter förfrågan, via ombud i form av min mamma, om barnen och min lillasyster ville till Sandviken imorgon blev svaret snabbt JA, en stund senare ringde Mathilda hem och tyckte det var bättre att de sov hemma inatt och att de sover igen hos mormor och morfar från tisdag till onsdag. Hm, undrar varför?

2 kommentarer:

 1. Visst är det ett härligt ställe!:)
  Även vi körde dit ibland, när barnen var små, fast för oss blev det 3,5 mil att köra, men det var det värt:)
  Ha nu en härlig dag på stranden!:)
  Kramar i massor,Cia:)

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt och värt att åka för den fiiina stranden! Ja, jag får hoppas att det funkar som jag tänkt mig eftersom jag är ensam med barnen. Har ragat med min lillasyster som jag hoppas hjälper mig att hålla koll på de stora barnen i vattnet, medan jag har hand om Mollie! Hoppas du får en härlig dag själv Cia!! KRAMAR

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!