söndag 13 juni 2010

PP & P

Positiv predikan och pizzeria, något av gårdagens innehåll!
Pastor Tommys predikoserie "Ditt bästa liv är nu" fortsatte på gårdagens gudstjänst igen. Mycket positivt om att du är bättre än du tror och om hur positivt tänkande kan förändra! Jag blir fortfarande så förundrad att biblens ord som skrev för många tusen år sedan kan stämma så klockrent in i i våra livssituationer och hur uppmuntrande de orden kan var när man behöver det. Efter gudstjänsten var det kyrkfolket som invaderade Sölvesborgspizzerian. Kontrasterna måste varit stora med tanke på att det har varit rockare som fyllt restaurangen de senaste dagarna. Ett fytiotal gjorde gemensam sak och tog plats i restaurangen och Ali fick fullt upp att göra. Ett mycket trevligt intiativ nu när vår egen matservering i kyrkan har sommaruppehåll.

6 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!
  Vad glad jag blir att se vilken gemenskap ni har i församlingen!
  Underbart!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen underbart Belle! En viktigt del i vår församling är just gemenskapen med varandra! Vi är ju syskon i Herrens jättestora familj!!! KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Ser härligt ut när alla är samlade,vuxna som unga, över en god Pizza!:):)

  Att få känna stor gemenskap, ger en trygghet som stärker en både i glädje och sorg !:)
  Delaktighet som gör en starkare i olika situatoner, och som får oss att ge och ta emot kärlek...:)Att vara rädda om varandra !:)
  STOR KRAM Cia:)

  SvaraRadera
 4. Det är sant det du säger Cia! Som en jättestor familj tar vi hand om varandra när det behövs och gläds med varandra i litet och stort. Som jag skrivit om innan så är jag aldrig ensam och det känns tryggt. KRAM!

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!