fredag 18 juni 2010

Sommarlov!!

Då har barnen äntligen sommarlov!! Årets avslutning var lite speciell i många avseenden. Efter en skön kvällspromenad till våra vackra slottslängor där avslutningen skulle äga rum blev vi, i entrén, välkomnade av elever med ett fint programblad. Det var mycket folk och väntan på att alla som ville skulle komma in blev låång. Det var så vackert där varje klass framförde en härlig sommarsång från scenen, blandat med sommarpsalmer. Melwins klass sjöng "Sommarlov" och Mathildas klass sjöng "Ajöken kära fröken".
Det var en annan sak som gjorde avslutningen speciell, att Mathilda slutade trean och därmed lämnar sin kära fröken Lena. I sin förtvivlan över detta kunde hon inte hålla tårarna tillbaka och jag kände även jag hur tårarna trängde i ögonvrån. Många kramar, blommor och ett vackert, unikt glassmycke från vårt eget glasbruk överlämnades från klassen. Lena har varit en fantastisk lärare och vi kommer alla att sakna henne!


Efter skolavslutning och promenad hem blev det invigning av vår nya utegrill!! Hamburgare, kyckling och diverse tillbehör och som grädde på moset...

...härliga röda, söta jordgubbar med gräddglass till. En perfekt avslutning på en perfekt dag.

2 kommentarer:

 1. SÅ härligt med sommarlov!:)
  Har oxå svårt att hålla tårarna tillbaks vid dessa tillfällen....:)
  Nu får vi verkligen hoppas på toppenväder i sommar, så ni alla kan NJUTA och ha det BRA !:)
  KRAMAR Cia:)

  SvaraRadera
 2. TACK CIA! Det är underbart med sommarlov och verkligen en förmån att få vara ledig tillsammans med barnen hela sommaren. SÅÅ visst ska vi njuta och ha det bra...hoppas bara på värme och SOOOL!!!!!!!
  KRAM TBX

  SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!