tisdag 29 juni 2010

Ändrade planer

Idag blev det ingen strand som det var tänkt. Igår trodde jag att Mollie var påverkad av sommarvärmen men det visade sig senare på kvällen att hon hade feber. Jag gissar att det är tänderna. En varm sommarnatt har det varit och ännu varmare blev det av att ha Mollie bredvid sig i sängen. Febern håller i sig även idag och det blev som sagt lite ändrade planer. Får ta tag lite i hemmet som ser ut som hoppsan sen vi kom hem från semestern. Jag får väl ta lite pauser då och då mellan varven och sätta mig i brassestolen och lapa SOL!!!

Några bilder på inköpen från igår.


Har jag nämnt att min man är väldigt kräsen när det gäller mat. En riktig finsmakare skulle man kunna kalla honom. Det medför inte bara negativa saker utan även det positiva att maten blir extra god för att den är hemlagad istället för helfabrikat. Detta resulterar i världens godaste hamburgare!!! Ett hamburgerpress var därför på sin plats att köpa in! Claes Ohlsson 149:-

Dessa supersöta ljuslyktor har jag väntat länge på att köpa in. Så klart ska jag ha dom i husvagnen! Claes Ohlsson 29:- styck eller tre för 79:-

Även detta inköp, en hjälpande hand, har jag tänkt ha i husvagnen på sommaren. Man får ju tänka lite compactliving och att varje sak helst ska ha flera användningsområden. Min syster har en sådan och använder den till det mesta. En så fick det bli till oss oxå. 29:- från Harald Nyborg

En solhatt till Mollie och till mig ett par sköna baggisbyxor och ett par vita leggings som gör vilken outfit som helst sommrig, kan också läggas till inköpen.

8 kommentarer:

  1. Stackars lilla Mollie ! Det är så jobbigt med feber,och sedan i denna värmen.
    Vi får hoppas hon kryar på sig snabbt !:)

    Många fina inköp:)Hamburgerpress är något som jag kan köpa till maken, verkar vara kanonbra att ha när han gör sina hamburgare här hemma !:)
    KRAMAR Cia:)

    SvaraRadera
  2. Åhh vad trist med febertjej!! Hoppas det blir bättre snart, riktigt jobbigt med feber under värmen!!! Alltid något positiv med det negativa; du får hemmet ordnat =)
    Men du vad roliga saker du har fyndat! Klart man ska ha en hamburgerpress, hjälpande hand och lite kläder!! =) Hoppas inköpen gör sig när de används!
    Själv har det solats på stranden idag... RIKTIGT varmt kan jag säga! Man kunde inte ligga mer än 10 min så brände det ordentligt i huden! Gäller att smörja in sig ordentligt!
    Hoppas morgondagen blir bättre för Er!!

    KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Tack Cia. Det verkar som det är tre tänder på gång så det är inte konstigt att hon är gnällig. eftersom hon sällan gnäller annars blir det lite konstigt att höra hennes missnöje hela tiden. Stackaren! Vi får hoppas på en bättre morgondag.

    Jag väntar spänt på att mannen ska inviga hambugerpressen. Det blir kanske till att testa till helgen på nya utegrillen. Får hoppas att jag kan inspirera honom till detta!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Äh, vad skönt med en dag på stranden. Jag förstår att det måste ha bränt en hel del. Melwin hade hemlängtan och kom hem med en väldigt solbränd rygg efter allt badande i mormors och morfars pool!

    Dessvärre blev det inte så mycket gjort här hemma idag. Har barea hunnit med lite småplock eftersom Mollie som annars knappt gnäller har velat vara hos mamma den mesta vakna tiden.

    Imorgon ska tydligen blir en mellandag i vädret så jag hoppas på större framgångar då. Väntar finbesök till helgen så det brinner lite i knutarna. Får hoppas att mannen vill inviga sin hambugerpress då!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Fina inköp där, jag brukar springa på andra affärer medan maken spenderar tid på Clas Ohlson, men jag måste nog hänga med nästa gång :)

    SvaraRadera
  6. Ja Malla, det finns faktiskt lite smått och gott att hitta där också. Nästa gång har jag kikat in fina röda ungsformar i olika storlekar. Trevlig shopping! Kram

    SvaraRadera
  7. Jätte fin blogg!

    En kommentar på min blogg skulle vara jätte snällt! <33

    http://fridasbrud.blogg.se

    SvaraRadera

Tackar så hjärtligt!